egy küzdelem naplója

Agydaganat-napló

Agydaganat-napló

Varratszedés és gyógyulás

2023. december 29. - Daganat Agy

Továbbra is jól vagyok, egy cseppnyi fejfájás vagy bármi egyéb sem volt az elmúlt 10 napban, mióta hazaengedtek. 
Vannak nagyon furcsa dolgok, például amikor felrakom a zajszűrős fejhallgatót (gyerkőc üvölt odalent, én dolgoznék a galérián), akkor elkezdek szédülni. Ha megszűnik a hallásom, megborul az egyensúlyérzékem... Egyébként még mindig sokkal élesebben hallok mindent, mint korábban.

Az állkapcsom komoly problémaforrás lesz, mert eddig 16x próbált kiakadni, többször nagyon nehezen ugrott vissza a helyére. Január elején el kell mennem specialistához vele, mert ez már nem vicces.

A jobb szemem kitisztult, rendesen látok vele, de mivel a műtét miatt még egy tenyérnyi részen ödéma van, ezért a jobb látómezőm ferde. Azaz csak bal szemmel nézve a világ normális, csak jobb szemmel nézve viszont kiváncsi kutyaként félrebillentem a fejem, hogy nekem vízszintes legyen a horizont.


Az ödéma egyre jobban megy össze, idő kell neki, sajnos ezt hiába borogatnám, a doki szerint sem hozna érdemi gyorsitást. Ha eltűnik, várhatóan a szemem is teljesen helyrezökken.
Nagyon várom már, mert pont ez a kicsi kis eltérés a legzavaróbb, a monitort bámulva kissé szellemképesek a betűk. Ezért itt gépelés közben a jobb szemem le van takarva kalózként.

A varratszedés simán zajlott, minimálisan kellemetlen volt. A seb szépen gyógyul, nem fertőződött el. 
Ahogy látom, a szemöldököm vége hiányozni fog, de eddig is csak egy fokkal voltam szebb az ördögnél :)

Szövettanra még várunk, januárban lesz csak meg.

süti beállítások módosítása